Vištienos guliašas su bruknių padažu

Vištienos guliašas su bruknių padažu
Vištienos guliašas su bruknių padažu dviems asmenims.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, krūtinėlė, 0.5 kilogramo
  • Pienas, 0.5 litro
  • Vanduo, 0.5 litro
  • Miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, (lydytas), 2 valgomieji šaukštai
  • Bruknės, (šaldytos arba šviežios), 100 gramų
  • Pipirai, kvapnieji
  • Bazilikas, (šviežūs arba džiovinti)
  • Prieskoniai vištienai
  • Petražolės
  • Pomidorai, (marinuoti), 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos krūtinėlę troškinti 0,5 val., pridėjus prieskonių: kvepiančiųjų pipirų, žalio arba džiovinto baziliko, prieskonių vištienai.

  2. Padažui miltus pakepinti lydytame svieste.,Maišant, srovele, kad nesusidarytų gumuliukai , pilti pieno, vandens, įberti druskos, pipirų, ir apie 100 g bruknių (gali būti šaldytos).
    Padažą užpilti ant troškintos vištienos, papuošti petražolių lapeliais ir patiekti su marinuotais luptais pomidorais. Mes mėgstame , nes tai skanu, greita, pigu ir sveika.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Jakov
» Rašyti komentarą
» Komentarai
kokletas
2015-05-14 09:09
skanu