Vištienos guliašas su bruknių padažu
Vištienos guliašas su bruknių padažu dviems asmenims.
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, krūtinėlė, 0.5 kilogramo
- Pienas, 0.5 litro
- Vanduo, 0.5 litro
- Miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, (lydytas), 2 valgomieji šaukštai
- Bruknės, (šaldytos arba šviežios), 100 gramų
- Pipirai, kvapnieji
- Bazilikas, (šviežūs arba džiovinti)
- Prieskoniai vištienai
- Petražolės
- Pomidorai, (marinuoti), 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Vištienos krūtinėlę troškinti 0,5 val., pridėjus prieskonių: kvepiančiųjų pipirų, žalio arba džiovinto baziliko, prieskonių vištienai.
Padažui miltus pakepinti lydytame svieste.,Maišant, srovele, kad nesusidarytų gumuliukai , pilti pieno, vandens, įberti druskos, pipirų, ir apie 100 g bruknių (gali būti šaldytos).
Padažą užpilti ant troškintos vištienos, papuošti petražolių lapeliais ir patiekti su marinuotais luptais pomidorais. Mes mėgstame , nes tai skanu, greita, pigu ir sveika.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-05-14 09:09