Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Vištienos filė, 500 gramų
- Briuselio kopūstai, 400 gramų
- Pienas, 500 mililitrų
- Sviestas, 50 gramų
- Kvietiniai miltai, 50 gramų
- Sūris, fermentinis, 150 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Užpilkite vištieną vandeniu ir virkite 20 minučių.
Briuselio kopūstus pavirkite 10-15 minučių.
Vištieną supjaustykite kubeliais.
Ištirpinkite sviestą, įmaišykite miltus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Iš lėto įmaišykite pieną. Įmaišykite prieskonių ir kaitinkite, kol užvirs.
Vištieną ir kopūstus įmaišykite į padažą. Sudėkite viską į kepimo indą, apibarstykite sūriu ir kepkite apie 15-20 min. 180 laipsnių orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-08-04 18:03