Vištienos ir moliūgų apkepėlė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 400 gramų
- Moliūgai, 250 gramų
- Moliūgų sėklos, 1 sauja
- Druska
- Apyniai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Pelėsinis sūris, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vištieną supjaustyti kubeliais, pagardinti druska, smulkintais apyniais ir palikti 30 minučių marinuotis.
Moliūgo minkštimą supjaustyti ir sudėti į dubenį. Sudėti moliūgų sėklas, berti truputį druskos ir apynių. Palikti marinuotis 30 minučių.
Stambiais kubeliais supjaustyti pelėsinį sūrį.
Į kepimo indą, pateptą alyvuogių aliejum, sluoksniais sudėti produktus. Pirmiausia sudėti vištieną, tada moliūgus ir pelėsinį sūrį. Viską apšlakstyti aliejumi.
Apkepą pašauti į įkaitintą iki 180°C temperatūros orkaitę ir kepti 40 - 50 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai