Vištienos ir pievagrybių pyragas

Vištienos ir pievagrybių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, sliuoksniuota, lakštai, 4 vienetai
  • Sūris, fermentinis, 4 saujos
  • Vištienos filė, 400 gramų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Poras, 1 vienetas
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Pievagrybiai, 400 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Paprika, raudonoji, milteliai
Gaminimo instrukcija:

Pasiruošiame dubenėlį kuriame maišysime įdarą . Smulkiai supjaustome česnaką, pakepame. Suberiame smulkiai pjaustyta vištieną(naudojau krūtinėlę). Kepame iki lengvo apskrudimo. Sudedame į dubenėlį. Tada pakepame tarkuotas morkas. Sudedame į dubenėlį. Pora supjaustome griežinėliais, pakepame, sudedame į dubenėlį. Tada kepame pievagrybius. Juos taipgi sudedame į dubenėlį. Viską gerai sumaišome. Pagardiname prieskoniais.

Iškočiojame tešlos lakštus. Dedame vieną lakštą ant skardos išklotos kepimo popieriumi. Ant to lakšto dedame trečdalį įdaro. Pabarstome sauja sūrio. Dedame kitą lakštą. Užspaudžiame kraštus. Dedame kitą trečdalį įdaro, vėl barstome sūriu. Dedame trečiąjį lakštą. Suspaudžiame kraštus. Sudedame visa likusi įdarą, užbarstome saują sūrio. Dedame paskutinį tešlos lakštą. Užspaudžiame kraštus, tada dar karta juos užspaudžiame, tik šį kartą jau su šakute. Įkaitiname orkaitę iki 215˚C. Kepame pyragą 15 minučių. Tada jį ištraukiame, apibarstome likusiu sūriu ir kepame dar 5 minutes. Skanaus!!!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Gitana
2012-04-09 13:14
manau jog tai labai riebu,viskas kepama ....
brrr
2012-04-09 13:03
mantingos pvz saldyti buna
(anonimas)
2011-03-31 17:15
hmm o kas per teslos lakstai.....