Vištienos ir ryžių troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 400 gramų
- Pievagrybiai, pjaustyti, 250 gramų
- Ryžiai, 200 gramų
- Paprika, 1 vienetas
- Sojos padažas, 4 valgomieji šaukštai
- Raudonas vynas, 3 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, laiškai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vištienos filė supjaustyti kubeliais ir pakepinti svieste ar aliejuje 10 minučių.
Riebalų reikia tik tiek, kad nesviltų mėsa.Ryžius virti pasūdytame vandenyje apie 20 minučių. Po to perlieti šaltu vandeniu ir nusausinti.
Papriką supjaustyti juostelėmis ir kartu su sukapotais svogūnų laiškais pakepinti keptuvėje iki 3 minučių.
Į keptuvę sudėti vištieną, ryžius, grybus, supilti sojos padažą ir vyną. Viską išmaišyti ir uždengus dangčiu troškinti apie 5 minutes.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-09-13 15:55
Pagaminom kadangi pati nelabai mėgstu vištiena bet vyrui ir kitiem šeimos nariams labai patiko tik aš vištiena kepdama dejau prieskoniu kadangi visad dedu prieskonius ne pagal paskirti tai naudojau Maltos mėsos prieskonius santa Maria kvapą pagerino begalo ir skonis visiems patiko . ir dar kadangi abejojau ar per trumpa laiką kartu su viskuo issitroskins pievagrybiai juos ir pakepinau. Tikrai kadangi visi buvo patenkinti manau puikus receptukas beto lengvas ir nėra brangus
2012-12-07 19:42