Vištienos kepenėlės su obuoliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištų kepenėlės, 800 gramų
- Obuoliai, 400 gramų
- Svogūnai, 3 vienetai
- Taukai (kiaulių), 120 gramų
- Obuolių sultys, 0.5 stiklinės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai.
Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių.
Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma.
Tiekiama su virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai