Vištienos kepenėlės su obuoliais

Vištienos kepenėlės su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištų kepenėlės, 800 gramų
  • Obuoliai, 400 gramų
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Taukai (kiaulių), 120 gramų
  • Obuolių sultys, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Mairūnas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai.

  2. Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių.

  3. Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma.

  4. Tiekiama su virtomis bulvėmis.

Porcijų skaičius: 6
» Rašyti komentarą
» Komentarai