Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais

Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 4 vienetai
  • Vyšniniai pomidorai, 16 vienetų
  • Mocarela sūris, 4 riekės
  • Česnakas, 4 skiltelės
  • Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Rozmarinas, 4 žiupsneliai
  • Džiovintas raudonėlis, 4 žiupsneliai
  • Druska, 4 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai, 4 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Filė perpjauti išilgai, bet ne iki galo, išskleisti.

  2. Pagardinti druska, pipirais, raudonėliais ir rozmarinais, traiškytu česnaku. Į kiekvieną įdėti po riekelę sūrio. Užlenkti.

  3. Vištieną kepti griliaus ar paprastoje keptuvėje, iš abiejų pusių po 6 - 7 minutes.

  4. Kitoje keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepinti pomidorus, pagardinti raudonėliais ir rozmarinu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ingrida
» Rašyti komentarą
» Komentarai