Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos krūtinėlė, 800 gramų
- Varškės sūris, 300 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kmynai, 1 žiupsnelis
- Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vištienos filė supjaustome kepsnio dydžio gabaliukais ir lengvai juos pamušame. Pabarstome, vištienos prieskoniais, druska, pipirais.
Sutarkuojame varškės sūrį, įdedame į jį kmynus.
Vištienos gabaliukus apvoliojame kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsiuose ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
Ant iškepusių vištienos kepsnių gausiai dedame sutarkuoto varškės sūrio. Ant keptuvės uždengiame dangtį ir laukiame, kol sūris išsilydys.
» Rašyti komentarą
» Komentarai