Vištienos kepsniukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 200 gramų
- Grybai, džiovinti, 10 gramų
- Svogūnai, 20 gramų
- Augalinis aliejus, 30 gramų
- Kokosų pienas, 1 vienetas
- Dižono garstyčios, pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vištieną sumalti, pabarstyti druska ir pipirais. Į sumaltą mėsą įpilkite truputį pieno ir viską išmaišykite.
Džiovintus grybus smulkiai supjaustyti, išmirkyti ir apvirti. Tada juos apkepti su svogūnais.
Imkite faršą ir į jį dėkite įdarą ir vėl uždenkite faršu. Kraštelius gražiai sulipdyti. Tokius kepsniukus apvoliokite plaktame kiaušinyje ir džiūvesėliuose.
Kepkite įkaitintame svieste kol taps auksinės spalvos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-04-15 02:40