Vištienos kepsniukai

Vištienos kepsniukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 200 gramų
  • Grybai, džiovinti, 10 gramų
  • Svogūnai, 20 gramų
  • Augalinis aliejus, 30 gramų
  • Kokosų pienas, 1 vienetas
  • Dižono garstyčios, pagal skonį
Gaminimo instrukcija:

Vištieną sumalti, pabarstyti druska ir pipirais. Į sumaltą mėsą įpilkite truputį pieno ir viską išmaišykite.

Džiovintus grybus smulkiai supjaustyti, išmirkyti ir apvirti. Tada juos apkepti su svogūnais.

Imkite faršą ir į jį dėkite įdarą ir vėl uždenkite faršu. Kraštelius gražiai sulipdyti. Tokius kepsniukus apvoliokite plaktame kiaušinyje ir džiūvesėliuose.

Kepkite įkaitintame svieste kol taps auksinės spalvos.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Justė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
bum
2016-04-15 02:40
Kazkas cia man ne taip ...nuotraukoje tikrai nepanasu i kepsnelius su idaru - tai pirma ...antra -tokios plokscios formos maltos mesos idarytus pusgaminius neisivaizduoju kaip apvolioti plakinyje ir dziuvesiuose . Ir kepti ikaitintame svieste labai nesveika , sviestas labai greitai pridega , kancerogeniu medziagu gausime su kaupu