Vištienos kotletai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, broileris, 1 vienetas
- Bandelės, sudžiovintos, 2 vienetai
- Grietinėlė, 35%, 200 gramų
- Sviestas, 150 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Kvietiniai miltai, voliojimui
Gaminimo instrukcija:
Broilerį nukaulinti (kulšių ir sparnelių kaulus padėti į šalį), mėsą sumalti mėsmale, bandeles išmirkyti grietinėlėje, išspausti minkštimą ir sumaišyti su 50 g sviesto. Sumaišyti su mėsa ir dar kartelį permalti. Mišinį pasūdyti, paskaninti pipirais ir su grietinėle išminkyti. Drėgnomis rankomis suformuoti keturis plokščius kotletus. Į kiekvieną jų įkišti po kulšelės ar sparnelio kaulą. Kiaušinius išplakti su grietinėle , kotletus pavolioti šiame plakinyje, o po to - miltuose. Kepti keptuvėje, svieste, iš abiejų pusių. Apkeltus kotletus sudėti į karštą orkaitę, ir dar kartelį pakepti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai