Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais

Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos krūtinėlė, Ilzenbergo dvaro ūkis, 200 gramų
  • Lydytas sūris, 50 gramų
Įdarui:
  • Pievagrybiai, 30 gramų
Papuošimui:
  • Putinas, 1 saujelė
  • Džiovinti krapai, 2 žiupsneliai
Kepimui:
  • Sviestas, 50 gramų
Marinatui:
  • Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną pjaunu horizontaliai, plonai, barstau druska ir pipirais, šlakstau sultimis ir pamarinuoju 1 valandą.

  2. Į perlenktą krūtinėlę dedu smulkintus grybus ir užsegu smeigtuku.

  3. Kepu svieste iš abiejų pusių iki pagelsta, dedu sūrį, dengiu dangčiu ir išjungiu. Skanauju po kelių minučių, puoštą uogomis ir krapais.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą
» Komentarai