Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos krūtinėlė, Ilzenbergo dvaro ūkis, 200 gramų
- Lydytas sūris, 50 gramų
- Pievagrybiai, 30 gramų
- Putinas, 1 saujelė
- Džiovinti krapai, 2 žiupsneliai
- Sviestas, 50 gramų
- Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Vištieną pjaunu horizontaliai, plonai, barstau druska ir pipirais, šlakstau sultimis ir pamarinuoju 1 valandą.
Į perlenktą krūtinėlę dedu smulkintus grybus ir užsegu smeigtuku.
Kepu svieste iš abiejų pusių iki pagelsta, dedu sūrį, dengiu dangčiu ir išjungiu. Skanauju po kelių minučių, puoštą uogomis ir krapais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai