Vištienos krūtinėlės japoniškai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos filė, krūtinėlės, 4 vienetai
- Degtinė, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 0.5 valgomojo šaukšto
- Citrinos, pjaustyta griežinėliais, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Apipilti krūtinėles degtine ir palikti kelioms minutėms. Po to pasūdyti ir sudėti ant grotelių orkaitėje arba ant iešmų. Kepti 4 minutes, vėliau sumažinti ugnį ir dar kepti 8 minutes. Apvertus krūtinėles kepti dar 4 min. Mėsa turi iškepti, bet likti sultinga. Mėsa šalta patiekama su citrinos griežinėliais. Jei mėsa patiekiama karšta, kartu patiekti ryžių ar bulvių, troškintų daržovių, žalių salotų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-03-31 10:28
ziauriai skanu tik vietoj vieno sauksto degtines pyliau wiena 1 stikline blet zjbs pasitaskem su chebra....
2010-06-03 12:58