Vištienos krūtinėlės japoniškai

Vištienos krūtinėlės japoniškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, krūtinėlės, 4 vienetai
  • Degtinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Citrinos, pjaustyta griežinėliais, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Apipilti krūtinėles degtine ir palikti kelioms minutėms. Po to pasūdyti ir sudėti ant grotelių orkaitėje arba ant iešmų. Kepti 4 minutes, vėliau sumažinti ugnį ir dar kepti 8 minutes. Apvertus krūtinėles kepti dar 4 min. Mėsa turi iškepti, bet likti sultinga. Mėsa šalta patiekama su citrinos griežinėliais. Jei mėsa patiekiama karšta, kartu patiekti ryžių ar bulvių, troškintų daržovių, žalių salotų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
brrrr
2010-06-03 12:58
mmm labai skanu... ir lengvai pagaminamas...
adamkus
2009-03-31 10:28
ziauriai skanu tik vietoj vieno sauksto degtines pyliau wiena 1 stikline blet zjbs pasitaskem su chebra....