Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu

Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
Vištienos steikas su keptu kopūstu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 2 vienetai
  • Kopūstai, švieži, 2 riekės
  • Prieskoniai, kepsniams, 1 arbatinis šaukštelis
  • Obelių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Aitrioji paprika, 1 lašas
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos krūtinėles įtrinti aliejumi ir kepsnių prieskoniais. Nuo kopūsto atpjauti dvi riekes (pjauti per visa galvą apie 1,5 cm storio). Pabarstyti druska, čili pipirais ir apšlakstyti aliejumi. Perverti pagaliukais, kad neiširtų.

  2. Įkaitinti kepsnių keptuvę ir sudėti kepti krūtinėlę ir kopūstus. Kepti apie 5 min. iš abiejų pusių.



    Pietų Vokietijos bajoriškas patiekalas (iš Vokiško reklaminio žurnalo). Kadangi Lietuvos bajorai vykdydavo kulinarinius mainus, tikėtina, kad ir šis patiekalas puikavosi ant Lietuvos didikų stalo.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Almina
» Rašyti komentarą
» Komentarai