Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu

Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Obelių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pomidorai, savo sultyse, 350 gramų
  • Alyvuogės, 6 vienetai
  • Vištienos filė, 500 gramų
  • Kukurūzų krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Pomidorai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną sumalti kartu su alyvuogėmis ir česnaku. Įdėti druskos, pipirų, įmušti kiaušinį ir šaukštą krakmolo. Gerai viską išminkyti.Sudrėkinti rankas ir formuoti kukulius.

  2. Keptuvėje įkaitinti šlakelį aliejaus ir apkepti kukuliukus. Tada kukuliukus trumpam perdėti į lėkštę, o į keptuvę įpilti keturis šaukštus aliejaus, sudėti smulkintus svogūnus, česnaką. Kai svogūnas apkepa, sudėti susmulkintą pomidorą ir konservuotus pomidorus, pagardinti druska ir pipirais, sudėti alyvuoges ir šaukštelį cukraus.

  3. Į keptuvę sudėti kukulius ir troškinti apie 10 minučių.

    Patiekti su makaronais, ryžiais ar bulvių koše. Bulvių košę galima pagardinti špinatais.




    Autorės receptas

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Almina
» Rašyti komentarą
» Komentarai