Vištienos maltiniai su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos faršas, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
- Džiūvėsėliai, voliojimui, 3 valgomieji šaukštai
- Kalendra, 1 valgomasis šaukštas
- Karis, 1 valgomasis šaukštas
- Salierai, 1 valgomasis šaukštas
- Pievagrybiai, 100 gramų
- Česnakas, 3 skiltelės
- Džiūvėsėliai, voliojimui
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Į faršą įmaišyti kiaušinį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susmulkiname česnako skilteles ir pievagrybius. Viską sumaišome su mėsos mase. Iš tešlos darome kotletukus ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepti ant žemos temperatūros įkaitintame aliejuje keptuvėje, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai