Vištienos paelija

Vištienos paelija
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Paprika, saldžioji, raudona, 1 vienetas
  • Paprika, saldžioji, raudona, 1 vienetas
  • Sultinys, KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys, 2 vienetai
  • Vištų blauzdelės, 4 vienetai
  • Šafranas, 5 gramai
  • Šparaginės pupelės, 80 gramų
  • Pomidorai, konservuoti, 250 gramų
  • Ryžiai, ilgagrūdžiai, 200 gramų
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Citrinos, žalios, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Mėsą marinuokite kaip mėgstate.

Sukapokite svogūnus ir česnaką. Juostelėmis supjaustykite paprikas. Pomidorus praskirkite ir nukoškite.

Įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepkite vištieną. Išimkite mėsą. Į keptuvę sudėkite svogūnus ir česnakus. Pakepinkite apie 2 minutes, o po to išimkite.

Į keptuvę suberkite ryžius. Pakepinkite ~ 3 minutes. Supilkite vandenį (jis turi apsemti ryžius 1.5 cm). Tada suberkite Knorr vištienos sultinį ir prieskonį - šafraną. Išmaišykite.

Sudėkite daržoves ir mėsą. Keptuvę uždenkite ir įkiškite į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę. Kepkite 20 minučių.

Šį patiekalą apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis, o žaliųjų citrinų griežinėliais papuoškite.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Simonas
2017-02-08 20:23
Na jai tiek priekaistu tai prasom geriau papasakoti kaip geriau gaminti paella vietoj to kad pašnekėti. Ačiū, laukiu...
inesa
2015-04-21 01:24
Dar tokios nesamones negirdejau .Paella rosiu jau 15 metu
AS
2014-08-29 13:43
paella i orkaite nesikisa
Ana
2014-05-28 19:57
Nu išvis ne taip darosi. Nesąmone kažkokia. Net pavadinimas ne taip rašosi. (Paella) lietuviskai butų Paėja.