Vištienos pilavas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, 1 kilogramas
- Žalumynai, sriubai
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Gvazdikėliai, 3 vienetai
- Aitrioji paprika, mažas, 1 vienetas
- Aliejus, 125 gramai
- Ryžiai, 2 stiklinės
- Razinos, 2 valgomieji šaukštai
- Migdolai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Višta išverdama su stambiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais ir prieskoniais. Ryžiai perplaunami, nusausinami ir apkepinami su puse nurodyto aliejaus. Įpilama 4 stiklinės vištienos sultinio, įberiama druskos, pipirų, razinų, viskas 10 min. pavirinama ant mažos ugnies, po to gerai uždengiama dangčiu ir 10 min. palaikoma šiltoje vietoje. Vištiena, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir apkepinama likusiame aliejuje. Migdolai paspraginami ir sumaišomi su išvirtais ryžiais. Patiekalas turi būti labai aštrus ir kartu saldus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-02-14 00:41
nezinau is kur gavot sita recepta ir kodel priklauso prie turkiskos virtuves,nes asmeniskai pati turiu daug draugu is Turkijos ir nei pas vienu is ju namie neteko tokiu ragaut ir kiek klausiau ,tai visi atsake,kad tai tik kazkas panasaus i ju patiekala,bet labiau primena azijietiska patiekala(iranas,pakistanas...) top:
2009-02-24 18:58
Šiaip tai ne "ilavas", o "lovas" lietuviškai. O pats patiekas turėtū būti velniškai skanus
2010-12-04 12:12
tikras pilav gaminamas ant lauzo arba orkaiteje.
aviena,ryziai,prieskoniai,razinos.