Vištienos salotos su vynuogėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pekino kopūstai, lapai, 6 vienetai
- Obuoliai, 2 vienetai
- Parmezano sūris, 100 gramų
- Duona, balta, 100 gramų
- Vynuogės, 150 gramų
- Vištienos filė, 350 gramų
- Česnakas, 3 skiltelės
- Majonezas, 200 gramų
- Druska
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Padažas: majonezas sumaišytas su sutrintais česnakais, aliejumi ir druska.
Į salotines įdėkite po pekino kopūsto lapą ir šiek tiek susmulkinto pekino kopūsto.
Sudėkite kubeliais supjaustytą virtą vištieną, sutarkuotus obuolius, skrudintos duonos kubelius ir vynuoges.
Užpilkite padažo ir sutarkuoto sūrio.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-12-29 11:14