Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, file, 450 gramų
- Kalendra, malta, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakas, 4 skiltelės
- Svogūnai, raudonas, 4 vienetai
- Imbieras, 1 gabalas
- Ciberžolė, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Smulkiai sukapoti česnakus, svogūnus ir imbierą, viska dėti į blenderį ir pridėti ciberžolės, kalendros ir kmynų. Viską susmulkinti iki vientisos masės, pridėti druskos, sviesto ir cukraus ir dar karta gerai išmaišyti.
Mėsą sumaišyti su marinatu ir leisti pastovėti šaldytuve nemažiau 1 valandos (dar geriau per naktį).
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
» Rašyti komentarą