Vištienos šlaunelės indiškame jogurto bei pistacijų padaže

Vištienos šlaunelės indiškame jogurto bei pistacijų padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Prieskoniai, „Garam masala“, 1 arbatinis šaukštelis
  • Ciberžolė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Paprika, saldžioji, malta, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Aliejus, žemės riešutų, kepimui
  • Pistacijos, 0.5 stiklinės
  • Jogurtas, natūralus, 70 mililitrų
  • Imbieras, tarkuotas, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakas, tarkuoti, 1 valgomasis šaukštas
  • Vištų blauzdelės, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Šlauneles įtrinti ciberžole, malta paprika, „garam masala“ bei druska. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir ant jo kepti vištieną, kol ant jos susidarys traški, ruda plutelė. Kai vištiena apkepa, sudėti grubiai kapotas pistacijas, imbierą bei česnaką, sumažinti ugnį, supilti jogurtą ir gerai viską išmaišius kepti, kol vištiena pilnai iškeps. Valgyti su Naan duona ar ryžiais. Skanaus!


Išmokite Šiaurės Indijos patiekalų gaminimo paslapčių Čiop Čiop Šiaurės Indijos virtuvės kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursas/indijos-virtuve-18

Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai

Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Receptą atsiuntė: Čiop Čiop
» Rašyti komentarą
» Komentarai