Vištienos šlaunelės indiškame jogurto bei pistacijų padaže
- Prieskoniai, „Garam masala“, 1 arbatinis šaukštelis
- Ciberžolė, 1 arbatinis šaukštelis
- Paprika, saldžioji, malta, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Aliejus, žemės riešutų, kepimui
- Pistacijos, 0.5 stiklinės
- Jogurtas, natūralus, 70 mililitrų
- Imbieras, tarkuotas, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakas, tarkuoti, 1 valgomasis šaukštas
- Vištų blauzdelės, 4 vienetai
Šlauneles įtrinti ciberžole, malta paprika, „garam masala“ bei druska. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir ant jo kepti vištieną, kol ant jos susidarys traški, ruda plutelė. Kai vištiena apkepa, sudėti grubiai kapotas pistacijas, imbierą bei česnaką, sumažinti ugnį, supilti jogurtą ir gerai viską išmaišius kepti, kol vištiena pilnai iškeps. Valgyti su Naan duona ar ryžiais. Skanaus!
Išmokite Šiaurės Indijos patiekalų gaminimo paslapčių Čiop Čiop Šiaurės Indijos virtuvės kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursas/indijos-virtuve-18
Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482