Vištienos sparneliai su medumi
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
 - Vištų sparneliai, 18 vienetų
 - Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
 - Medus, 250 gramų
 - Česnakas, 6 skiltelės
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais. 
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje. 
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta. 
Labai skanu :)
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai