Vištienos sriuba

Vištienos sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 1.5 litro
  • Vištiena, krūtinėlė su kaulu, 1 vienetas
  • Morkos, 3 vienetai
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Karis
  • Batonas
  • Sviestas, apkepimui
Gaminimo instrukcija:

Į šaltą pasūdytą vandenį įdedame vištos krūtinėlę ir verdame apie 20 min. Tada sudedame kubeliais supjaustytą svogūną ir nuskustas, ketvirčiais supjaustytas morkas. Baigdami virti paskaniname prieskoniais.
Iš sriubos išimame morkas, krūtinėlę, atskiriame ją nuo kaulo ir sumalame mėsmale. Sumaltas morkas ir mėsą sudedame atgal į sriubą. Užbaliname grietinėle.
Skrebučiams batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepame su sviestu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Indrukas
2016-01-18 20:15
Man patiko, labai skani sriuba