Vištienos sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 1.5 litro
- Vištiena, krūtinėlė su kaulu, 1 vienetas
- Morkos, 3 vienetai
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
- Druska
- Juodieji pipirai
- Karis
- Batonas
- Sviestas, apkepimui
Gaminimo instrukcija:
Į šaltą pasūdytą vandenį įdedame vištos krūtinėlę ir verdame apie 20 min. Tada sudedame kubeliais supjaustytą svogūną ir nuskustas, ketvirčiais supjaustytas morkas. Baigdami virti paskaniname prieskoniais.
Iš sriubos išimame morkas, krūtinėlę, atskiriame ją nuo kaulo ir sumalame mėsmale. Sumaltas morkas ir mėsą sudedame atgal į sriubą. Užbaliname grietinėle.
Skrebučiams batono riekeles supjaustome kubeliais ir pakepame su sviestu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-18 20:15