Vištienos sriuba su koldūnais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 700 gramų
- Vanduo, 2.5 litro
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Vištieną supjaustome norimo dydžio gabalais ir dedame į vandenį virti.
Kai sultinys verda, nepamirškite nugriebti putų.
Po to įdėkite druskos, supjaustytas morkas, svogūnus. Kai sriuba išvirs, morkas ir svogūnus išimsime.
Po 10 min. sriubos virimo sudedame į sultinį susmulkintas bulves.
Kiaušinius išplakame iš sumaišome su miltais ir druska. Šios masės imame po šaukštą ir įleidžiame į sriubą. Kai "koldūnai" iškils į viršų, sriuba bus išvirusi.
Galiausiai į sriubą įberkite žalumynų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai