Vištienos sriuba su koldūnais

Vištienos sriuba su koldūnais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 700 gramų
  • Vanduo, 2.5 litro
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
  • Kvietiniai miltai, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Vištieną supjaustome norimo dydžio gabalais ir dedame į vandenį virti.

Kai sultinys verda, nepamirškite nugriebti putų.
Po to įdėkite druskos, supjaustytas morkas, svogūnus. Kai sriuba išvirs, morkas ir svogūnus išimsime.

Po 10 min. sriubos virimo sudedame į sultinį susmulkintas bulves.

Kiaušinius išplakame iš sumaišome su miltais ir druska. Šios masės imame po šaukštą ir įleidžiame į sriubą. Kai "koldūnai" iškils į viršų, sriuba bus išvirusi.

Galiausiai į sriubą įberkite žalumynų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai