Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru

Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos šoninė, gabalėliai (po 10 g), 12 vienetų
  • Vištienos filė, gabalėliai (po 175 g), 4 vienetai
  • Juodieji pipirai, grūsti
  • Akmens druska, malūnėlyje
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Dižono garstyčios, 100 mililitrų
  • Moliūgų sėklos, 100 gramų
  • Saulėje džiovinti pomidorai, 10 vienetų
  • Džiovintas raudonėlis, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Citrinų sultys, 1 vienetas
  • Aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
  • Česnakas, smulkintas, 2 skiltelės
Įdarui:
  • Parmezano sūris, tarkuotas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.

  2. Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius. Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite. Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.

  3. Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.

    Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).

    Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą
» Komentarai