Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos šoninė, gabalėliai (po 10 g), 12 vienetų
- Vištienos filė, gabalėliai (po 175 g), 4 vienetai
- Juodieji pipirai, grūsti
- Akmens druska, malūnėlyje
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Dižono garstyčios, 100 mililitrų
- Moliūgų sėklos, 100 gramų
- Saulėje džiovinti pomidorai, 10 vienetų
- Džiovintas raudonėlis, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Citrinų sultys, 1 vienetas
- Aitrioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakas, smulkintas, 2 skiltelės
- Parmezano sūris, tarkuotas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.
Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius. Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite. Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.
Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.
Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).
Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!
» Rašyti komentarą
» Komentarai