Vištienos vyniotinis "Marmuras"

Vištienos vyniotinis "Marmuras"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 700 gramų
  • Želatina, sausa, 30 gramų
  • Paprika, saldžioji, malta, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Juodieji pipirai, malti, 2 žiupsneliai
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Žalumynai, 1 gūželė
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištiena supjaustome smulkiais gabaliukais.

  2. Pridedame pjaustytų česnakų, paprikos, petražolių, krapų, pipirų, druskos, dedame sausą želatinos.
    Gerai išmaišykite.

  3. Sudedame į kepimo rankovę, sandariai uždarome. Rankovę įdedame į kepimo indą (kuo rankovė sandariau gulės inde, tuo bus gražesnis vyniotinis). Kepame 50 minučių orkaitėje (temperatūra apie 180-200°C).

  4. Išimame iš orkaitės ir atvėsiname.

  5. Dedame į šaldytuvą nakčiai. Į šaldytuvą reikia dėti kartu su kepimo rankove bei su kepimo forma.

  6. Ryte išimame ir supjaustome.

Porcijų skaičius: 7
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
as
2015-04-02 14:56
taip galima ir i pieno pokeli bet manau geriau pries tai i maiseli
as
2015-04-02 14:55
darau jjau nepirma karta, galima ir blauzdeles apipjjauti irgi tinka dar abrikosu dadaeti,taip reikia sausa zelatina vistiena duoda sultis ir jos susimaiso su zelatina l.skanu
as
2014-12-20 18:41
drauge sake,kad galima deti i tuscia pieno pokeli pastatyty i orkaite ir kepti .Tada ir forma isilaiko
Regina
2014-03-29 22:20
grazi isvaizda ir skonis geras