Vištienos vyniotinis "Marmuras"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos filė, 700 gramų
- Želatina, sausa, 30 gramų
- Paprika, saldžioji, malta, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakas, 3 skiltelės
- Juodieji pipirai, malti, 2 žiupsneliai
- Druska, 2 žiupsneliai
- Žalumynai, 1 gūželė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 7
Vištiena supjaustome smulkiais gabaliukais.
Pridedame pjaustytų česnakų, paprikos, petražolių, krapų, pipirų, druskos, dedame sausą želatinos.
Gerai išmaišykite.Sudedame į kepimo rankovę, sandariai uždarome. Rankovę įdedame į kepimo indą (kuo rankovė sandariau gulės inde, tuo bus gražesnis vyniotinis). Kepame 50 minučių orkaitėje (temperatūra apie 180-200°C).
Išimame iš orkaitės ir atvėsiname.
Dedame į šaldytuvą nakčiai. Į šaldytuvą reikia dėti kartu su kepimo rankove bei su kepimo forma.
Ryte išimame ir supjaustome.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-02 14:55
darau jjau nepirma karta, galima ir blauzdeles apipjjauti irgi tinka dar abrikosu dadaeti,taip reikia sausa zelatina vistiena duoda sultis ir jos susimaiso su zelatina l.skanu
2014-12-20 18:41
drauge sake,kad galima deti i tuscia pieno pokeli pastatyty i orkaite ir kepti .Tada ir forma isilaiko
2014-03-29 22:20
grazi isvaizda ir skonis geras
2015-04-02 14:56