Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Vištiena, 1 vienetas
- Garstyčios, skystos, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska
- Dešrelės, rūkytos, 3 vienetai
- Sūris, fermentinis, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Vištą išdarinėkite, kad liktų tik viršutinis sluoksnis mėsos ir odelė.
Įtrinkite prieskoniais ir garstyčiomis.
Ant vištos (išklotinės:) sudėkite sūrį ir dešreles.
Susukite ir suriškite arba susiūkite, kad nepairtų.
Kepkite 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 valandą ir 10 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai