Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis

Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, krūtinėlės filė , 3 vienetai
  • Vištiena, šlaunelių mėsa , 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Sūrelis, lydytas, 2 valgomieji šaukštai
  • Sūris, (puskietis) , 100 gramų
  • Špinatai, 10 lapų
  • Krapai, 1 saujelė
  • Sviestas, 50 gramų
  • Moliūgų sėklos, 1 sauja
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Krūtinėlę perpjauti horizontaliai į 2 ar 3 dalis ir šiek tiek lengvai pamuškite per plėvelę. Šlaunelių mėsą irgi supjaustyti kuo ploniau ir pamušti taip pat.

  2. Kiaušinius išvirti, bus reikalingi tik balstymas, o ne trynys (nors galima dėti ir jį – įdras bus geltonesnis) ir smulkiai supjaustyti bei sumaišyti su lydytu sūreliu (geriausia su žolelėmis) ir smulkiai sutarkuotu sūriu, pagardinti druska, pipirais. Pridėti sutrupintų moliūgų sėklų.

  3. Špinatus supjaustyti šiaudeliais, krapus smulkiai ir ištirpintame svieste juos patroškinti kelias minutes. Tada supilti ant kiaušinių ir gerai išmaišyti. Atvėsinti.

  4. Ant folijos sudėti vištienos filė, šiek tiek „palopyti“ šlaunelių mėsa, apibarstyti druska ir pipirais, uždėti įdarą, tolygiai paskirstyti ir suvynioti.

  5. Kepti iki 150-160 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie valandą.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: silvijuma
» Rašyti komentarą
» Komentarai