Vištos kepenėlių paštetas

Vištos kepenėlių paštetas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištų kepenėlės, 900 gramų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 80 mililitrų
  • Obelių aliejus, 0.5 stiklinės
  • Kokosų pienas
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės, susmulkintos, 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos kepenėles kruopščiai nuplauti , nukapoti jungiamąjį audinį. Svarbu, kad kepenys būtų švarios , nes kitaip paštetas gali būti kartus. Išvalytas kepenėles pabarstyti druska ir pipirais. Palikti kambario temperatūroje apie 20 minučių.

  2. Morkas sutarkuoti burokine tarka, susmulkinti svogūną ir viską apkepti aliejuje 7 - 8 minutes. Tada sudėti kepti kepenėles ir smulkintas petražoles. Troškinti dar 10 - 15 minučių. Paruoštas kepenėles sutrinti smulkintuvu, supilti tirpintą sviestą ir labai gerai viską išmaišyti. Sudėti į indą ir padėti į šaldytuvą sustingti.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Giedrė
» Rašyti komentarą
» Komentarai