Vištos kepenėlių paštetas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištų kepenėlės, 900 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 80 mililitrų
- Obelių aliejus, 0.5 stiklinės
- Kokosų pienas
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Petražolės, susmulkintos, 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vištienos kepenėles kruopščiai nuplauti , nukapoti jungiamąjį audinį. Svarbu, kad kepenys būtų švarios , nes kitaip paštetas gali būti kartus. Išvalytas kepenėles pabarstyti druska ir pipirais. Palikti kambario temperatūroje apie 20 minučių.
Morkas sutarkuoti burokine tarka, susmulkinti svogūną ir viską apkepti aliejuje 7 - 8 minutes. Tada sudėti kepti kepenėles ir smulkintas petražoles. Troškinti dar 10 - 15 minučių. Paruoštas kepenėles sutrinti smulkintuvu, supilti tirpintą sviestą ir labai gerai viską išmaišyti. Sudėti į indą ir padėti į šaldytuvą sustingti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai