Vištos ketvirčiai Daniškai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, ketvirčiai, 2 vienetai
- Česnakas, 1 vienetas
- Sviestas, natūralus, 50 gramų
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Vanduo, 0.75 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Į kepimo indą sudedame skūrelę žemyn vištos ketvirčius, įpilame vandens ir į jį suberiam druską. Taip vištą kepam apie 15 - 20 min. Po to ja apverčiame, padarome gilias įpjovas ir į jas prikišame gabalais pjaustyto sviesto. Peiliu sutraiškome nenuluptas česnako skilteles ir metam į kepimo skardelę. Kepame tol, kol vištos ketvirčiai gražiai paruduoja ir skūrelė tampa traški. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-20 08:09