Vištos ketvirčiai Daniškai

Vištos ketvirčiai Daniškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, ketvirčiai, 2 vienetai
  • Česnakas, 1 vienetas
  • Sviestas, natūralus, 50 gramų
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo, 0.75 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Į kepimo indą sudedame skūrelę žemyn vištos ketvirčius, įpilame vandens ir į jį suberiam druską. Taip vištą kepam apie 15 - 20 min. Po to ja apverčiame, padarome gilias įpjovas ir į jas prikišame gabalais pjaustyto sviesto. Peiliu sutraiškome nenuluptas česnako skilteles ir metam į kepimo skardelę. Kepame tol, kol vištos ketvirčiai gražiai paruduoja ir skūrelė tampa traški. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
sigita
2010-07-20 08:09
tikrai labai skanu aciu uz receptuka