Vištos ketvirčiai, troškinti aluje

Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, ketvirčiai, 4 vienetai
  • Alus, 0.5 litro
Gaminimo instrukcija:

Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.

Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai