Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis

Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, 1 vienetas
  • Slyvos, džiovintos, be kauliukų, 2 stiklinės
  • Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Muskatas, Tarkuotas
  • Vanduo
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:

Vištą išdarinėti ir išimti kaulus. Mėsą išlyginti, išmušti, pabars­tyti citrinos rūgšties, kmynų, druskos, tarkuoto muskato riešuto mi­šiniu.
Slyvas gerai išmirkyti, supjaustyti šiaudeliais, sumaišyti su ge­rai išplaktu kiaušiniu, sudėti ant mėsos, suvynioti vyniotinį, stip­riai suspausti, surišti, dėti į skardą, viršą aptepti sviestu, įpilti tru­putį vandens ir kepti orkaitėje apie 1—1,5 val. retkarčiais palaistant.
Iškepusį vyniotinį truputį paslėgti ir atšaldyti. Vietoj slyvų ga­lima dėti razinas, džiovintų obuolių skilteles bei šviežių obuolių skilteles, pakepintas svieste.
Prieš tiekiant nuo vyniotinio nuimami siūlai, vyniotinis pjausto­mas griežinėliais, puošiamas žalumynais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sandra
2016-09-06 21:50
Kaip isimti kaulus?
lana
2015-04-18 19:12
O kur kiausini deti?,