Vištų blauzdelės su voveraitėmis

Vištų blauzdelės su voveraitėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, blauzdelės, 5 vienetai
  • Voveraitės, 0.5 litro
  • Svogūnai, dideli, 1 vienetas
  • Česnakas, 3 vienetai
  • Sviestas, 150 gramų
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Svogūnų laiškai
Gaminimo instrukcija:

Vištieną įtrinkite prieskoniais ir palaikykite 2 - 3 val. marinuotis. Tada blauzdeles apkepkite su sviestu ir sudėkite į troškintuvą. Tame pačiame svieste apkepkite voveraites ir sudėkite ant vištienos. Į troškintuvą sudėkite stambiai supjaustytą svogūną, česnakus, smulkintus svogūno laiškus, supilkite grietinę, pabarstykite druska. Įpilkite truputėlį vandens ir uždengę troškintuvą troškinkite orkaitėje kol suminkštės mėsa.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai