Vištų blauzdelės su voveraitėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, blauzdelės, 5 vienetai
- Voveraitės, 0.5 litro
- Svogūnai, dideli, 1 vienetas
- Česnakas, 3 vienetai
- Sviestas, 150 gramų
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Svogūnų laiškai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vištieną įtrinkite prieskoniais ir palaikykite 2 - 3 val. marinuotis. Tada blauzdeles apkepkite su sviestu ir sudėkite į troškintuvą. Tame pačiame svieste apkepkite voveraites ir sudėkite ant vištienos. Į troškintuvą sudėkite stambiai supjaustytą svogūną, česnakus, smulkintus svogūno laiškus, supilkite grietinę, pabarstykite druska. Įpilkite truputėlį vandens ir uždengę troškintuvą troškinkite orkaitėje kol suminkštės mėsa.
» Rašyti komentarą
» Komentarai