Vištų kepenėlės su ananasais

Vištų kepenėlės su ananasais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištų kepenėlės, 500 gramų
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Ananasai, sirupas, 4 vienetai
  • Ananasai, sirupas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
šefas
2017-05-06 10:59
iš esmės kepenėlės nėra verdamos - jos troškinamos......
Mimi
2009-01-12 18:00
Ka tik gaminau, skanu tik as dar patroskinau grietineje