Vištų kepenėlių paštetas

Vištų kepenėlių paštetas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištų kepenėlės, 300 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, 3 vienetai
  • Brendis, 60 mililitrų
  • Grietinė, 60 gramų
  • Sviestas, 120 gramų
  • Prieskoniai, paukštienos su žolelėmis
  • Čiobreliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną, česnaką susmulkiname ir apkepiname svieste (60 g).

  2. Tada dedame kepenėles ir maišydami kepame 10 minučių.

  3. Pilame brendį, dedame prieskonius ir dar pakepiname 2 minutes.

  4. Viską supilame į dubenį, dedame grietinę, likusį sviestą ir sutriname iki vienalytės masės.

  5. Masę dedame į indelius ar formas ir laikome šaldytuve apie 5 valandas.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Vaiva
» Rašyti komentarą
» Komentarai