Vištų kepenėlių paštetas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištų kepenėlės, 300 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, 3 vienetai
- Brendis, 60 mililitrų
- Grietinė, 60 gramų
- Sviestas, 120 gramų
- Prieskoniai, paukštienos su žolelėmis
- Čiobreliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Svogūną, česnaką susmulkiname ir apkepiname svieste (60 g).
Tada dedame kepenėles ir maišydami kepame 10 minučių.
Pilame brendį, dedame prieskonius ir dar pakepiname 2 minutes.
Viską supilame į dubenį, dedame grietinę, likusį sviestą ir sutriname iki vienalytės masės.
Masę dedame į indelius ar formas ir laikome šaldytuve apie 5 valandas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai