Vištu širdelių ir pievagrybių salotos

Vištu širdelių ir pievagrybių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištų širdelės, 300 gramų
  • Pievagrybiai, 300 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios, padažas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Agurkai, rauginti, 1 vienetas
  • Pipirai, juodieji
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Širdeles, morką išvirti. Ataušinti. Širdeles supjaustyti per puse, morką supjaustyti kubeliais, pievagrybius griežineliais, svogūnus pusžiedžiais (visus šiuos ingridientus sukepti atskirai, tiksliau paskrudinti) po to supjaustyti agurką kubeliais, česnaką susmulkinti, sumaišyti su pakeptais produktais, įdėti grietinę, majonezą, garstyčias, druską, pipirus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
ramas
2014-11-26 14:27
o kaip jus verdat tas sirdis? sudytam vandeni? kiek laiko?
rence
2010-03-11 23:32
Labai gardzios salotos
gardu
2010-01-28 16:04
jurgita
2010-01-28 15:32
Diana
2009-12-18 14:25
Nuostabus receptas