Vištu širdelių ir pievagrybių salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištų širdelės, 300 gramų
- Pievagrybiai, 300 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Garstyčios, padažas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Svogūnai, 1 vienetas
- Agurkai, rauginti, 1 vienetas
- Pipirai, juodieji
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Širdeles, morką išvirti. Ataušinti. Širdeles supjaustyti per puse, morką supjaustyti kubeliais, pievagrybius griežineliais, svogūnus pusžiedžiais (visus šiuos ingridientus sukepti atskirai, tiksliau paskrudinti) po to supjaustyti agurką kubeliais, česnaką susmulkinti, sumaišyti su pakeptais produktais, įdėti grietinę, majonezą, garstyčias, druską, pipirus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-03-11 23:32
Labai gardzios salotos
2010-01-28 16:04
2010-01-28 15:32
2009-12-18 14:25
Nuostabus receptas
2014-11-26 14:27