Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, šlaunelės, 6 vienetai
- Medus, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Garstyčios, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Soja, 20 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Morkos, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Šlaunelės mažiausiai dvi valandos marinuojamos medaus, garstyčių ir sojos marinate. Sudedamos į kepimo maišą, apibarstomos morkomis, supjaustytomis griežinėliais, ir kepamos iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Patiekiama su keptomis bulvėmis ir salotomis su obuoliais ir paprikomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai