Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis

Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Vištų sparneliai, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Vištų sparnelius įtrinkite prieskoniais ir aptepkite garstyčiomis bei majonezu. Leiskite pasimarinuoti bent 2 valandas.
Kepkite iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Skanūs ir nesausi vištų sparneliai bus, jei kepsite sudėję į „kepimo rankovę“.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Laima
2016-01-27 09:52
Kepimo rankovė - tai toks specialus maišelis, kuriame kepant mėsa išlieka sultinga. Parduodami skyriuje prie kepimo popieriaus ir folijos.
Nikolai
2016-01-02 12:49
ta rankove yra kepimo poperius taip?
mindaugas
2014-04-10 17:30
kas ta kepimo rankove