Voveraičių padažas

Voveraičių padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 2 galvos
  • Voveraitės, 300 gramų
  • Druska
  • Grietinėlė, 35%, (35 procentų), 100 mililitrų
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje iki pakeis spalvą. Sudėti išplautas ir supjaustytas voveraites, išmaišyti ir uždengti dangčiu. Kepti iki išsiskirs sultys. Surinkti sultis, jas pagardinti druska pagal skonį bei supilti atgal i voveraites. Kai sultys beveik išgaruos, supilti grietinėlę ir dar patroškinti apie 5 min.

Reikalui esant pagardinti druska.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai