Voveraičių salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Actas, 1 arbatinis šaukštelis
- Voveraitės, 100 gramų
- Pomidorai, 1 vienetas
- Žuvis, kepta, 100 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Šviežios voveraitės išverdamos (15 min.) ir nuvarvinamas vanduo. Žuvies raumuo smulkiai supjaustomas, užpilamas aliejumi, išplaktu su actu ir prieskoniais. Tokiame marinate žuvis palaikoma 1 val. Pomidoras supjaustomas griežinėliais, svogūnai smulkiai sukapojami. Išimta iš marinato žuvis sluoksniuojama su voveraitėmis ir pomidorais, pabarstoma pipirais, svogūnais ir druska. Vėliau užpilama tuo pačiu marinatu, kuriame buvo marinuojama. Sudėtos į salotinę voveraičių salotos puošiamos didesnėmis sveikomis voveraitėmis ir pomidoro skiltelėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai