Voveraičių salotos

Voveraičių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Actas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Voveraitės, 100 gramų
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Žuvis, kepta, 100 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai, malti
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Šviežios voveraitės išverdamos (15 min.) ir nuvarvinamas vanduo. Žuvies raumuo smulkiai supjaustomas, užpilamas aliejumi, išplaktu su actu ir prieskoniais. Tokiame marinate žuvis palaikoma 1 val. Pomidoras supjaustomas griežinėliais, svogūnai smulkiai sukapojami. Išimta iš marinato žuvis sluoksniuojama su voveraitėmis ir pomidorais, pabarstoma pipirais, svogūnais ir druska. Vėliau užpilama tuo pačiu marinatu, kuriame buvo marinuojama. Sudėtos į salotinę voveraičių salotos puošiamos didesnėmis sveikomis voveraitėmis ir pomidoro skiltelėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai