Voveraičių sriuba

Voveraičių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Voveraitės, 300 gramų
  • Bulvės, 300 gramų
  • Morkos, 150 gramų
  • Vištiena, kaulai (sultiniui išvirti)
  • Druska
  • Grietinė
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.

  2. Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.

  3. Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.

  4. Tiekti su grietinė. Skanaus.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai