Voveraičių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Voveraitės, 300 gramų
- Bulvės, 6 vienetai
- Vanduo, 2 litrai
- Lašinukai , sūdyti, 70 gramų
- Svogūnai, 2 galvos
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, voveraites nuplauti, stambiai supjaustyti. Į puodą sudedam bulves, voveraites, užpilame vandeniu, pabarstome druska bei pipirais. Tada jungiame sriubos funkciją 40 - čiai minučių. Kol verda - supjaustome svogūną bei lašinius smulkiais kubeliais. Pakepiname lašinukus iki spirgučių, sudedame svogūną ir pakepiname iki auksinės spalvos. Svogūną bei spirgučius sudedame į verdančią sriubą ir verdame likusį laiką. Pagardiname grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai