Voveraičių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska
- Petražolės
- Vanduo, 3 litrai
- Voveraitės, 500 gramų
- Bulvės, 4 vienetai
- Česnakas, skiltelėmis, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Voveraites nuvalome ir nuplauname šaltu vandeniu. Didesnes voveraites galima perpjauti per pusę.
Grybus sudedame į vandenį ir paverdame 5 minutes. Po to vandenį nupilame. Grybus užpilame nauju vandeniu (kiekis nurodytas ingredientuose) ir verdame apie 10 minučių.
Į sriubą sudedame supjaustytas bulves, svogūnus, sutarkuotas morkas. Į sriubą suberiame prieskonių, smulkinto česnako ir petražolių.
Sriubą virti reikia tiek, kiek reikia laiko išvirti bulvėms. Apie 20 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai