Voveraičių sriuba

Voveraičių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska
  • Petražolės
  • Vanduo, 3 litrai
  • Voveraitės, 500 gramų
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Česnakas, skiltelėmis, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Voveraites nuvalome ir nuplauname šaltu vandeniu. Didesnes voveraites galima perpjauti per pusę.

Grybus sudedame į vandenį ir paverdame 5 minutes. Po to vandenį nupilame. Grybus užpilame nauju vandeniu (kiekis nurodytas ingredientuose) ir verdame apie 10 minučių.

Į sriubą sudedame supjaustytas bulves, svogūnus, sutarkuotas morkas. Į sriubą suberiame prieskonių, smulkinto česnako ir petražolių.

Sriubą virti reikia tiek, kiek reikia laiko išvirti bulvėms. Apie 20 minučių.

» Rašyti komentarą