Voveraičių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultinys
- Bulvės, 2 vienetai
- Voveraitės, 200 gramų
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Morkos, 0.5 vieneto
- Vanduo, 1.5 litro
- Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Salierai
Gaminimo instrukcija:
Voveraitės švariai nuplaunamos ir įpylus truputį sultinio, troškinamos svieste kartu su supjaustytų svogūnu, petražolėmis, salieru, morka. Puode užverdamas vanduo, įmetama sultinio kubelis, supjaustytos bulvės, vėliau troškinti grybai. Pavirus 20 min. įpilama grietinės, pipirų, druskos, prieskonių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-08-24 18:53