Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sojos padažas, grybų skonio
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Kopūstai, švieži, 50 gramų
- Bulvės, 5 vienetai
- Voveraitės, 300 gramų
- Jūros kopūstai, 15 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, nedidelė galvutė
- Druska
- Juodieji pipirai
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Nuskutame, nuplauname ir supjaustome morkas su bulvėmis. Morkas galima sutarkuoti burokine tarka. Susmulkiname kopūstus, svogūno galvutę bei didesnes voveraites. Mažesnes geriau palikt sveikas. Visus ingredientus dedame į puodą verdančio vandens ir paverdame truputį. Tuomet dedame jūros kopūstus, įlašiname keletą lašų grybų skonio sojos padažo, beriame likusius prieskonius ir verdame viską tol, kol pagrindiniai ingredientai pakankamai suminštės. Patiekiant sriubą skaniausia gardinti grietine, galima įdėti šaukštą pomidorų pastos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-08-24 18:54
labai skanu
2009-07-30 12:58
Na nuotraukos tikrai grazios o jeigu ir skanu prie viso to !? Reiks isbandyti. k:
2009-04-27 23:05
Aciu, green o
2009-04-26 23:51
O jau nuotraukos kokios.... Mmmm, atrodo dieviškai skanu....
2011-02-26 20:18