Voveraičių sriuba su jūros kopūstais

Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sojos padažas, grybų skonio
  • Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Kopūstai, švieži, 50 gramų
  • Bulvės, 5 vienetai
  • Voveraitės, 300 gramų
  • Jūros kopūstai, 15 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, nedidelė galvutė
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Nuskutame, nuplauname ir supjaustome morkas su bulvėmis. Morkas galima sutarkuoti burokine tarka. Susmulkiname kopūstus, svogūno galvutę bei didesnes voveraites. Mažesnes geriau palikt sveikas. Visus ingredientus dedame į puodą verdančio vandens ir paverdame truputį. Tuomet dedame jūros kopūstus, įlašiname keletą lašų grybų skonio sojos padažo, beriame likusius prieskonius ir verdame viską tol, kol pagrindiniai ingredientai pakankamai suminštės. Patiekiant sriubą skaniausia gardinti grietine, galima įdėti šaukštą pomidorų pastos.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dzūkas
2011-02-26 20:18
Tai gal iš Voveruškų..,o ne iš voveraičių,gaila būtų tokį gyvūnėlį virt!!!
Juste*
2010-08-24 18:54
labai skanu
iluminatas
2009-07-30 12:58
Na nuotraukos tikrai grazios o jeigu ir skanu prie viso to !? Reiks isbandyti. k:
Autore
2009-04-27 23:05
Aciu, green o
green_raven
2009-04-26 23:51
O jau nuotraukos kokios.... Mmmm, atrodo dieviškai skanu....