Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Druska
- Grietinė, 5 valgomieji šaukštai
- Voveraitės, ar kiti grybai, 500 gramų
- Sviestas, 80 gramų
Gaminimo instrukcija:
Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą. Jam ištirpus dėkite pjaustytą svogūną ir voveraites ar kitus grybus. Keptuvę kaitinkite, kol susidaręs vanduo išdžius ir grybai kiek apkeps. Po to sudėkite grietinę, druską, pipirus ir pakepkite kelias minutes.
Jei grybai įvairūs, prieš kepimą patartina juos apvirti pasūdytame vandenyje. Užpilti šaltu vandeniu ir nuo vandens užvirimo pavirti 15 minučių.
Valgoma su bulvėmis ar duona.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-08-17 19:37