Vyne troškintas triušis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lauro lapai, lapai, 2 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 3 skiltelės
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Triušiena, 1 kilogramas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Pomidorai, 4 vienetai
- Vynas, raudonas, 200 mililitrų
- Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
- Rozmarinas, šakelės, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Triušieną įtriname prieskoniais ir pavoliojame miltuose. Įkaitiname keptuvėje 2 šaukštus aliejaus ir apkepiname svogūnus (apie 5 min.) ir apkepiname miltuose apvoliotą mėsą (apie 10 min.).
Į gilią keptuvę, kur kepinome triušieną, sudedame kubeliais supjaustytus pomidorus, sutrintą česnaką, prieskonius ir smulkintą rozmariną.
Sudedame pomidorų pastą ir troškiname apie 20 min. Po to supilame vyną ir troškiname dar apie 30-40 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-10-23 08:39
na onutela jei esi kaimiete ir nepratus tokiu patiekalu valgyti tai nereikia sneketi tokiu nesamoniu o man labai patiko aciu
2015-01-11 18:59