Vyniotinis iš faršo ir sūrio

Vyniotinis iš faršo ir sūrio
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, kiaulienos ir jautienos faršas, 500 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Morkos, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Prieskoniai, mėsai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Pipirai, 2 žiupsneliai
  • Sūris, fermentinis, 350 gramų
  • Majonezas, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Fermentinį sūrį smulkiai sutarkuoti, sumaišyti su penkiais kiaušiniais ir majonezu.

  2. Masę gerai išmaišyti, bet nemaigyti.

  3. Formą iškloti kepimo popieriumi, ištepti augaliniu aliejumi. Į formą krėsti sūrio masę, tolygiai paskirstyti. Kepti iki 180°C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Išimti iš orkaitės ir leisti atvėsti.

  4. Nulupti ir supjaustyti svogūną, česnaką, morkas smulkiai sutarkuoti. Į mėsos faršą (pusė kiaulienos, pusė jautienos) berti prieskonių mėsai, druskos ir pipirų, įmušti kiaušinį.

  5. Svogūnus, česnakus ir morkas apkepti keptuvėje. Pridėti faršo, gerai išmaišyti, kad viskas tolygiai pasiskirstytų.

  6. Kai sūrio masė atvėsinta, ant viršaus tolygiai paskleisti faršą su daržovėmis ir susukti vyniotinį. Jį dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Kepti 200°C temperatūroje apie 40 minučių.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
dalia
2014-01-13 23:50
daznai kepu,greitai paruosiamasir labai skanus