Vyniotinis Kubilas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos nugarinė, 800 gramų
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, tirpintas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Įdarui reikės: 150 g riebios kiaulienos, 7 svogūnai, 15 kadagio uogų, truputį pipirų, druskos.
Įdarui kiauliena sumalama, sumaišoma su pakepintais svogūnais, kadagio uogomis ir pagardinama prieskoniais bei druska.
Mėsa gerai išmušama kūjeliu, ant jos dedamas įdaras, suvyniojama.
Pusgaminiui suteikiama statinaitės forma, jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir verdamas riebaluose.
Vyniotinis tiekiamas užpiltas sviestu. Galima atskirai duoti virtų bulvių, morkų, žaliųjų žirnelių, salotų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai