Vyniotinis "Siurprizas"

Vyniotinis "Siurprizas"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 1 kilogramas
  • Špinatai, 100 gramų
  • Bruknės, 100 gramų
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, „Chmeli-Suneli“, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai, malti, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sprandinę perpjaukite išilgai (mėsos gabalas turi būti maždaug 1,5 cm storio). Nestipriai pamuškite. Kiaulieną, iš abiejų pusių, pabarstykite prieskoniais, druska ir pipirais.

  2. Špinatus sutrinkite karštame vandenyje. Tada sutrinkite ir bruknes. Bruknes ir špinatus sumaišykite.

  3. Kiaulienos sprandinę aptepkite špinatų ir bruknių mase. Susukite, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje. Stipriai suriškite siūlu.

  4. Vyniotinį aptepkite medumi.

  5. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.

  6. Vyniotinį dėkite į kepimo maišelį ir kepkite orkaitėje apie valandą.

  7. Leiskite vyniotiniui atvėsti maišelyje ir tik tuomet pjaustykite riekelėmis.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai