Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sūris, (Filadelfijos), 125 gramai
- Miltai, 80 gramų
- Kakava, milteliai, 40 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Cukrus, 150 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinėlė, 35%, plakamoji, 400 mililitrų
- Cukraus pudra, 4 valgomieji šaukštai
- Vyšnios, 1 saujelė
- Šokoladas, juodas, 100 gramų
- Pienas, 250 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Ištirpinti sviestą ir padėti šiltai. Kiaušinius ištrinti su cukrumi ir indą su mase padėti ant garuojančio puodo su vandeniu bei maišyti, kol ištirps cukrus ir sušils kiaušiniais.
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, kakavą ir šią masę atsargiai, per 3 kartus, sukrėsti į kiaušinių masę. Pabaigoje, supilti sviestą.
Į didelę kvadratinę skardą, padengtą kepimo popieriumi supilti tešlą ir kepti 180 temp. 20 min.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki purumo. Tada sudėti sūrį ir dar paplakti.
Kai pyragas atvėsta, tepti grietinėlės ir sūrio kremą, dėti vyšnių ir suvynioti vyniotinį.
Papuošimui galima naudoti šokoladinį kremą (virti 100 g juodo šokolado su 250 g pieno tol, kol pradės tirštėti).
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai